(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
plněné houstičky-HNÍZDEČKA
Potřebné ingredience
housky
šunka
sýr
vejce
porek
Postup přípravy
u houstiček seřízneme opatrně vršek.ten si odložíme stranou.lžičkou nebo rukou vypracujeme hnízdečko tak,že střídku těsta prostě vtlačíme do housky kolem vnitřku stěn.tím nam vznikne vydlabané hnízdo,které plníme vrstvou nastrouhaného sýra,šunky,1syrové vejce,porek nebo paprika (kdo jak má rád)a poslední vrstva je opět nastrouhaný sýr.
dáme na pekáček,vložíme do trouby a zapékáme.upečené pokapeme kečupem a přiklopíme vršek housky
RECEPT A POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU OD VÝBORNÉ KUCHAŘKY MARCELY KRIŠTOFÍKOVÉ ID 633 ZE SOUSEDNÍHO SLOVENSKA
dáme na pekáček,vložíme do trouby a zapékáme.upečené pokapeme kečupem a přiklopíme vršek housky
RECEPT A POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU OD VÝBORNÉ KUCHAŘKY MARCELY KRIŠTOFÍKOVÉ ID 633 ZE SOUSEDNÍHO SLOVENSKA
houtičky vydlabeme
přidáme nakrájenou šunku,nastrouhaný sýr,cibulku,porek,
rajčátko,paprika
přidáme nastrouhaný sýr
hotová mnamka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
beranka
(upraveno)
11. 7. 2007, 18:22
Dobrý den,Zdenko to je super receptík tohned zítra musím skusit i když se už týden snažím držet dietku ale asi neodolám Lucka
keltka
(upraveno)
20. 4. 2008, 17:13
@beranka
tomu ani odolat nelze na to vždy nachytám dcerku,která se vrtá v jídle
Zrušený účet
(upraveno)
11. 7. 2007, 17:49
Pořád mě honí chutě na plněné housky, nebo nějaké bagety, ale nevěděla jsem, jak je udělat, aby to nebylo takové to plácnutí salámu, zeleniny a hotovo. Dík za receptík, stopro vyzkouším.
keltka
(upraveno)
11. 7. 2007, 18:04
@
je to fakt bašta,které nelze odolat!! určitě zkuste
Leoonka
(upraveno)
10. 7. 2007, 21:28
To byla kdysi moje oblíbená pochoutka,ale už jsem na ní zapoměla.Tak to si pochutnáme,už se těším
keltka
(upraveno)
11. 7. 2007, 8:48
@Leoonka
tak to je fajn někdy člověk zapomene na některý ten receptík a pak když to tady vidí,tak si řekně JÉ TO JSEM DLOUHO NEDĚLALA!! alespoň máme inspiraci,že?
kebulka
(upraveno)
10. 7. 2007, 18:21
tak teď to akorát dlabu a je to ňamka,jen příště asi bez těch vajec,zapékala jsem to víc jak 10 min. a byli ještě tekuté a to radši nee,hlavně kuli holce,Ale jinak super
keltka
(upraveno)
10. 7. 2007, 19:53
@kebulka
jsem ráda,že i vám chutnalo!já po zkoušce zda je vejce udělané,jsem ho rozkvrdlala trochu vidličkou a pak se to upeklo raz dva.
Brambořice
(upraveno)
10. 7. 2007, 12:07
To vypadá super, děkuji za námět na večeři, určitě brzo vyzkouším
keltka
(upraveno)
10. 7. 2007, 16:47
@Brambořice
vyzkoušejte,u nás to má velkou oblibu u dětí.
keltka
(upraveno)
10. 7. 2007, 12:00
Přidala jsem fotografie,určitě vyzkoušejte,stojí to za to
Raffaelo
(upraveno)
10. 7. 2007, 12:08
@keltka
parááááda, akorád jsem to tady hledala, četla jsem u sousedů, že to sem chcete dát. jenom mám strach z toho vajíčka, aby nezůstalo syrové.. jak dlouho cca to necháváte v troubě??
keltka
(upraveno)
10. 7. 2007, 12:24
@Raffaelo
právě,že díky tomu vajíčku to trvalo na můj vkus moooc dlouho,příště ho tam ani nedám.je to bašta i bez něj
Raffaelo
(upraveno)
10. 7. 2007, 12:27
@keltka
Zdeni, ono možná kdyby se rozšlehalo, a ani by jich nemuselo být tolik a přidalo se ho tam míň, tak to nebude tolik trvat...
keltka
(upraveno)
10. 7. 2007, 16:47
@Raffaelo
no to je pravda,za zkoušku to stojí